Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

  

  
    


HABITATGES DE FUSTAMFD - Multi Funció Diversa 

Finquesla Vall oferim la construcció d’habitatges de fusta que es caracteritzen per un disseny modular d’entramat lleuger contralaminat d’estètica contemporània. 

Són cases que combinen tecnología i innovació per a gaudir de la calidesa i confort de la construcció de fusta optant per la multifunció diversa aplicant la possibilitat d'adaptar els espais al propi gust amb facilitat. 

HABITATGES DEFUSTA

Els habitatges que oferim són simples,eficients i personalitzats. La fusta com a material estructural natural és flexible, versàtil i perdura en el temps.

PRECISIÓ

Permet treballar amb les màquines més innovadores de control numèric. Les peces que se n’obtenen es poden encaixar una a una amb la màxima exactitud.

PLANIFICACIÓ

Permet planificar els processos de treball en el taller. Augmenten les hores de taller, però es redueixen les hores de muntatge i es minimítza el marge d’error, evitem els típics problemas de les obres ocasionats per les inclemències del temps.

RAPIDESA

El muntatge d’un habitatge de fusta amb sistema modular d’entramat lleuger és ràpid i eficient. Un equip de quatre persones pot muntar una estructura de casa de dues plantes en cinc dies.

NETEDAT

La fusta és reciclable, renovable,reutilitzable, abundant i natural, contribuint al desenvolupament sostenible,ja que es generen menys residus d’obra.

CONSCIÈNCIAECOLÒGICA

La fusta permet una construcció sostenible i respetuosa amb el medi ambient; és natural, ecològica i reutilitzable.

CALIDESA I CONFORT

La construcció amb materials naturals accentúa la calidesa i el confort dels aïllaments tèrmics naturals dissenyant habitatges agradables, resistents i acollidors.

ESTALVI ENERGÈTIC

La fusta té propietats aïllants tèrmiques i acústiques excel·lents, que permeten un estalvi en el cost energètic en calefacció i aire condicionat de fins el 60%.

AÏLLAMENTACÚSTIC

Les contruccions de fusta són lleugeres i per assolir els nivels d’aïllament adequats, exigits per CTE utilitzem capes de materials amb bones prestacions acústiques.

AÏLLAMENT TÈRMIC

La fusta és un aïllant natural contra el fred i el calor. A Finques la Vall aconsellem des de l’orientació de la seva llar al tipus d’aïllant tèrmic adequat, en funció de la zona geogràfica escollida per contruïr.

SEGURETAT EN CASD’INCENDI

La fusta és un material combustible, però té una excel·lent resistència al foc en elements constructius de secció gruixuda. En entramats lleugers es requereix de l’ús de productes ignifugats.

CERTIFICAT PEFC

S’apliquen les normes acordades internacionalmentper PEFC. Amb aquest certificat garantim als nostres clients que treballem amb boscos gestionats sosteniblement.